Partners/Kontakt

VÅRA SAMARBETSPARTNERS

Tack vare våra samarbetspartners kan vi realisera  Medvetet Självledarskap.  Våra samarbetspartners brinner för att öka det mentala välmåendet hos studenter i Sverige,  våra framtida medarbetare, ledare och chefer.

- Det är bra för individen, organisationen och för det svenska samhället. 

SÖKES: FLER LÅNGSIKTIGA SAMARBETSPARTNERS

Vi vill nå ut till flera högskolor och universitet! Därför söker vi långsiktiga samarbetspartners som kan stödja Medvetet Självledarskap mer långsiktigt. Detta för att kontinuerligt tillhandahålla framstående verktyg och metoder samt för att kunna utveckla programmet, och därmed bibehålla den höga  kvaliteten, i alla aspekter och på flera orter i Sverige.

BARRETT VALUES CENTRE

Tror på att frigöra den männskliga potentialen.

Hemsida: www.valuescentre.com

Modell/Verktyg: Sju Nivåer av Medvetenhet®, Culture Transformations Tools®

Barrett Values Centre® tillhandahåller kraftfulla mätetal för att hjälpa ledare att bygga  värderingsdrivna organisationer och samhällen.

VOLVO GROUP

Vi vill vara den mest åtråvärda och framgångsrika leverantören av transportlösningar i världen.

Hemsida: www.volvo.com

Volvo-koncernen är en av världens ledande tillverkare av lastbilar, bussar, tillverkningsmaskiner och marin och industrimotorer.

Koncernen tillhandahåller även total-lösningar för finansiering och tjänster.

Britta Sjöström

Hjärnan bakom allt: beslut, kommunikation och utveckling.

Hemsida: www.brainbusiness.se

De urvalsprocesser och drivkrafter som styr hjärnan är precis desamma hos alla människor, överallt. Den är nyckeln till förståelse av allt mänskligt beteende – det är kunskapen bakom kunskapen.

Med utgångspunkt från denna forskning, och bok, vi arbetar med i Medvetet Självledarskap. "Hjärnan bakom allt" används som förberedelser innan programstart. Britta håller också en interaktiv föreläsning om hjänan i programmet.

Mindfulnesscenter

Hemsida: www.mindfulnesscenter.se

Mindfulnesscenter (MFC) är Sveriges ledande utbildningsföretag inom Mindfulness. Vi riktar oss såväl till privatpersoner som till anställda inom vården liksom till ledare och medarbetare inom yrkes- och föreningslivet.

Grundare och ägare av MFC är Dr Ola Schenström, specialist i allmänmedicin och en av Sveriges ledande experter på Mindfulness. Han är utbildad i USA av bland andra professor emeritus Jon Kabat-Zinn och medgrundare av EAMBA - European Association for Mindfulness Based Approach

WORLD VALUES INITIATIVE (WVI)

Varför gör vi det vi gör?

Hemsida: www.worldvaluesinitiative.se

WVI är en studentdriven ideell organisation. Vårt mål är att hjälpa studenter vid universiteten att komma underfund med vad de brinner för och stötta dom genom upplevelsebaserade metoder och verktyg.

World Values Initiative finns i flera städer och når över 1500 personer per år med en rad olika event och aktiviteter.

Lead&Grow Sverige

Skapa de resultat du önskar!

Hemsida: www.leadandgrow.se

Tillsammans med andra passionerade experter inom personlig utveckling utvecklar vi männiksor. Vi brinner för att  möta människor och tillsammans åstadkomma extraordinära resultat.  Genom att tillhandahålla kompetens,  struktur och process för att medvetengöra och frigöra den mänskliga potentialen skapas hållbar framgång.

- Det är bra för individen, för organisationer och för samhället.

VILL DU OCKSÅ GÖRA SKILLNAD?

Kontakta Johan Bäckman för frågor om samarbete

         

          0732-55 65 00

          johan.backman@leadandgrow.se

Kontakt

Tel: +46-732-55 65 00

Mail: johan.backman@leadandgrow.se

Om Lead&Grow

Lead&Grow's syfte är att skapa ett medvetet och värderingsdrivet  samhälle, genom individutveckling.

I samarbete med  passionerade experter inom personlig- och grupputveckling möjliggörs  dialog och utveckling för frigörande av den männskliga potentialen, och  skapandet av framgångsrika och hållbara resultat.

Copyright @ All Rights Reserve