Bakgrund

VARFÖR SJÄLVLEDARSKAP?

Vi går mot en allt mer föränderlig, och osäker, värld där tempot i våra liv verkar går snabbare och snabbare. Det vi lär oss idag kan vara föråldrad kunskap om fem år. De fem mest attraktiva jobb idag fanns inte ens för fem år sedan!

 De flesta är beredda att jobba hårt för att nå sina mål i skolan, för att kunna få det där hett  eftertraktade, roliga och utvecklande jobbet. Vi är också  helt integrerade i den digitala och fysiska världen och är ständigt ”uppkopplade” för att inte missa allt roligt och spännande som händer.

För många har det har blivit svårt att hitta balansen mellan ”uppkopplad” och ”avkopplad”.

Statistiken visar att ohälsan hos oss yngre personer ökar mest i Sverige och kostnaderna för individen, företagen och för samhället ökar hela tiden.

Forskning visar att den viktigaste faktorn för ditt välbefinnande,  och för din långsiktiga prestation, är att du vet vem du är och vad som är viktigt för dig för att utvecklas och må bra.

Precis som du tränar din kropp fysisk för att må bra, behöver du träna din mentala förmåga att hantera stress, osäkerhet och förändring. Medvetet Självledarskap är ett träningsprogram som har tagits fram med syftet är att ge deltagarna tid och redskap för att skapa medvetenhet, insikter som gör att de bättre förstår sig själva och varför de agerar och reagerar på det sätt som de gör idag. Tanken är att deltagarna  skall kunna applicera deras  nya insikter och  kunskaper, i deras vardag.

Vårterminen 2017 genomfördes en   första omgång av Medevetet Självledarskap med fantastiska resultat för individen, se EFFEKTER.

Kontakt

Tel: +46-732-55 65 00

Mail: johan.backman@leadandgrow.se

Om Lead&Grow

Lead&Grow's syfte är att skapa ett medvetet och värderingsdrivet  samhälle, genom individutveckling.

I samarbete med  passionerade experter inom personlig- och grupputveckling möjliggörs  dialog och utveckling för frigörande av den männskliga potentialen, och  skapandet av framgångsrika och hållbara resultat.

Copyright @ All Rights Reserve